Sunday, October 3, 2010

wounded.....

video

let's start again

rsanya cam lma x update blog...
sori..
ok,few weeks before final exm...hope blog could b a place yg ak bleh lpaskan tension ak....

ARRGGGHHHHHHHHH!!!

Ok,better now.....=D

Monday, April 26, 2010

ma..tlg carikan..

skunk ni @ least ader la sumthg yg bwat ak mcm rsa x jauh sgt dr msia...haaa,aper die ek?ni la yg ak mksudkn...





bla tgk citer ni, trasa mcm nk ckp kat mama
"ma, bila yo dh abes study, dh keje for a few years, dh bleh bina hidup sndri, dh bleh bg ma pa rsa gaji yg yo keje ni,dh tgk abg kakak dh kahwin,dh beli rumah, dh ader fairlady, tolong carikan sorg utk yo bleh?"

n ak rsa kater2 2 akn ak ucapkan kat mama biler ak dh msuk um0 29
(p/s: kalau x ader calon lg la time 2,hehe)
(^_^)

cheers

Saturday, March 27, 2010

biler test bakal menjelma....


sumer mesti dh taw yer..biler test dh dkat je, aper 'bestfriend' kiter time tue..?xper..sure korg sumer dh bleh agk kn..?xper2...meh la tunjuk sket...


textbook

& org yg bkwn ngan sumer ni pon muka cam dh sudi xnk kwn dh...



doakan yer sumer....!!
(^_^)




bila mr panda dtg ke umah...


balek2 kelas...terkezut tgk ader mr panda sggah umah...haha..skali member sndri yg beli costume ni...terbaek ar..!salute sma ko beb..!klau adek ak tgk ni mesti diorg suka giler...!

mr panda tgh jalan2 kat area umah

biler dicekik oleh mr panda

mr panda cuba utk ber kung fu

Monday, February 15, 2010

juz a few more days to wait for enrolment...and the challenge begins...


hari ini 15 Februari 2009...esok bakal merupakan hari bagi setiap pelajar mendaftar bagi sesi 2010..sesungguhnya cabaran baru bakal menanti aku bagi sesi yang bakal bermula...maka ak hendakla selalu mengingati apa yang telah dipesan oleh kedua-dua ibu bapaku....sesungguhnya mereka berdua adalah sumber inspirasi aku bagi beroleh kejayaan....InshaAllah....tiada cinta yang lebih penting daripada segala-segalanya melainkan cinta terhadap Allah...cintakan Nabi Muhammad S.A.W...dan juga cinta terhadap ibu bapa.....

cinta kepada Allah


cinta kepada Nabi Muhammad S.A.W.


cinta kepada bapa


cinta kepada ibu


mungkin hati ini belum terbuka untuk cinta lain...biarkan la cinta-cinta ini dijaga dan dipupuk agar ianya beroleh keberkatan di kemudian hari...Amin.....

Tuesday, February 9, 2010

esok nk balik dh....



sempena berangkatnya ak meninggalkan msia malam esok...so entry kali ni nk memberikan penghargaan kepada semua insan-insan yang membuatkan summer break ni betul2 bermakna buat diri ak......


pertama, mestila ibu bapa terchenta




kedua, keluarga terchenta








unc and aunty yg bg tempat berteduh setiap kali balik kelantan




& anak mereka berdua yg slalu ckp "bila be yo nok balik ni..?" x suka la tu duk umah die,haha




jiran sekampung,mak cik geebah




burfday present daripada sahabat baek, cik dania







ex-gf, pu3 nur sarah..no worries, we r always fwen




member2 pi genting




dan juga tempat2 dat i'm gonna miss when i'm back to nz...








TERIMA KASIH seeeemuuuaaaa....!